אכניצאה פורחת בגן הטיפולי

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

אכניצאה ואשולציה בגן המרכז לתזונה פונקציונלית

דף הבית >> תזונה פונקציונלית >> מתכונים >> מתכוני דגים >> סלמון במרינדה

סלמון במרינדה

סלמון הוא אחד הדגים הפופולאריים ביותר הודות לטעמו המיוחד ולהרכב חומצות השומן האיכותי שבו. סלמון מכיל ריכוז גבוה של חומצות שומן מקבוצת אומגה 3. 

רכיבים: סלמון במרינדה

  • 6 פרוסות סלמון
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1.5 כפות מיסו
  • 1 כוס יין אדום יבש
  • 2 ראשים שום טריים בגודל קטן/בינוני, כולל העלים הירוקים
  • 2 כפות שמן  סויה כתית מעולה
  • 1 כוס עלי נענה טריים
  • 1/4 – 1/2 כפית פלפל שחור

אופן הכנה: סלמון במרינדה

  1. לערבב את כל המרכיבים יחד (למעט הסלמון והשום), למרינדה בעלת מרקם אחיד וללא גושים.
  2. לחתוך כל ראש שום ל – 4 חלקים ואת העלים לחתיכות של 5 ס"מ בקירוב.
  3. להניח את פרוסות הסלמון בתבנית, לפזר את ראשי השום והעלים החתוכים ואת עלי הנענה.
  4. להוסיף את המרינדה לתבנית ולדאוג שכל חלקי הדג יצופו במרינדה.
  5. להשרות במרינה כ – 10 דקות ולאחר מכן להכניס לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות.
  6. לאפות בתנור כחצי שעה.

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page
 
 


 



[Top]

תנאי שימוש דף הבית אודות תזונה פונקציונלית סיפורי מסע מאמרים מקצועיים כתבות צמחי מרפא מתכונים כתבו אלינו המרפאה - המרכז הטיפולי 
ניוזלטר תזונה פונקציונלית ונטורופתיה פורום מטפלים מקצועי דיאטת השעורה קורסים וסדנאות למטפלים ולקהל הרחב

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

© כל הזכויות שמורות functional-nutrition.co.il יוסי שבח ©
אין לעשות שימוש פומבי או מסחרי כלשהו בתכני האתר, כולל אך לא רק, העתקה, תקצור, שכפול, פרסום, הוצאה לאור, הכנסת שינויים, מכירה, הפצה או הצגה.
החומר המופיע באתר ניתן להורדה ולשימוש אישי בתנאי שישמרו זכויות היוצרים.

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

לייבסיטי - בניית אתרים