סמינר לקהל הרחב שוחר הבריאות      
  סמינר בריאות העצם   דיאטת סלק (סמינר)  דיאטת סלק למטפלים   סמינר לחיזוק מערכת החיסון           קורס למטפלים       סמינר לקהל הרחב
                                                                                                      

 

אכניצאה ואשולציה בגן המרכז לתזונה פונקציונלית




אכניצאה פורחת בגן הטיפולי

Google

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


דף הבית >> מתכונים >> מתכוני קטניות >> נזיד עדשים כתומות

נזיד עדשים כתומות

עדשה כתומה היא קטנית מהירת הכנה. מרקמה הנימוח וטעמה הנפלא מאפשר לנו ליהנות מתבשילים נהדרים. הבישול מהיר שלה נובע מכך שהיא עברה קילוף של המעטה החיצוני שלה. 

רכיבים: נזיד עדשים כתומות

  • 1/2 ק"ג עדשים כתומות שטופות ושרויות במים כ – 4 שעות
  • 4 בצלים בגודל בינוני, קצוצים דק
  • 4 – 6 שיני שום קצוצות דק
  • 1/4 – 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית כמון
  • 1/8 כפית אגוז מוסקט
  • 1/8 – 1/4 כפית פפריקה גרוסה
  • מלח לפי הטעם האישי
  • 4 – 6 כפות שמן זית כתית מעולה

אופן ההכנה: נזיד עדשים כתומות

להעביר את כל המרכיבים לסיר (*), לכסות במים (5 ס"מ מעל גובה המרכיבים), להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה כחצי שעה או עד התרככות העדשים.

מומלץ לבשל היטב עד כדי התפוררות העדשים למרקם סמיך ועשיר.

*ברוב המקרים אנו בוחרים לבשל קטניות בסיר לחץ.
 בעדשים כתומות אפשר גם בסיר רגיל כי הן מתבשלות מהר.

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
 
 



 





[Top]

תנאי שימוש דף הבית אודות תזונה פונקציונלית סיפורי מסע מאמרים מקצועיים כתבות צמחי מרפא מתכונים כתבו אלינו המרפאה - המרכז הטיפולי 
ניוזלטר תזונה פונקציונלית ונטורופתיה פורום מטפלים מקצועי דיאטת השעורה קורסים וסדנאות למטפלים ולקהל הרחב

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

© כל הזכויות שמורות functional-nutrition.co.il יוסי שבח ©
אין לעשות שימוש פומבי או מסחרי כלשהו בתכני האתר, כולל אך לא רק, העתקה, תקצור, שכפול, פרסום, הוצאה לאור, הכנסת שינויים, מכירה, הפצה או הצגה.
החומר המופיע באתר ניתן להורדה ולשימוש אישי בתנאי שישמרו זכויות היוצרים.

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

לייבסיטי - בניית אתרים