אכניצאה פורחת בגן הטיפולי

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

אכניצאה ואשולציה בגן המרכז לתזונה פונקציונלית

דף הבית >> תזונה פונקציונלית >> מתכונים >> מתכוני שייק פירות וירקות >> שייק עלי גפן צעירים

שייק עלי גפן

השימוש העיקרי בגפן הוא בפריה הענב ובמוצריו,
הן כפרי מאכל והן כמקור להכנת משקאות כמו מיץ ענבים (תירוש) ויין.

שימוש נוסף נעשה בעלי גפן המשמשים מעטפת להכנת ממולאים.

רכיבי שייק עלי גפן

  • מס' עלי גפן צעירים מאוד ורכים
  • 2 בננות בשלות ומתוקות
  • 4 מלפפונים בגודל בינוני
  • 2 כפות זרעי צ'יאה טחונים
  • 4 כפות שיבולת שועל כהה
  • 2 כוסות מים
  • תמרים לפי הטעם האישי (אופציה, למי שהטעם לא מתוק דיו)

אופן הכנת השייק

להעביר את כל הרכיבים לבלנדר ולעבד לשייק.

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page
 
 


 



[Top]

תנאי שימוש דף הבית אודות תזונה פונקציונלית סיפורי מסע מאמרים מקצועיים כתבות צמחי מרפא מתכונים כתבו אלינו המרפאה - המרכז הטיפולי 
ניוזלטר תזונה פונקציונלית ונטורופתיה פורום מטפלים מקצועי דיאטת השעורה קורסים וסדנאות למטפלים ולקהל הרחב

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

© כל הזכויות שמורות functional-nutrition.co.il יוסי שבח ©
אין לעשות שימוש פומבי או מסחרי כלשהו בתכני האתר, כולל אך לא רק, העתקה, תקצור, שכפול, פרסום, הוצאה לאור, הכנסת שינויים, מכירה, הפצה או הצגה.
החומר המופיע באתר ניתן להורדה ולשימוש אישי בתנאי שישמרו זכויות היוצרים.

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

לייבסיטי - בניית אתרים