דף הבית >> כתבות ומתכונים >> מתכונים >> מרקים >> מרק קייל ודלעת | | | מרכיבים
- 10 עלי קייל קצוצים
- 1 ק"ג דלעת חתוכה באופן גס
- 2-3 שיני שום קצוצות (אופציה)
- רוטב סויה אמיתי או מלח לפי הטעם
- פלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה - מרק קייל ודלעת
- להעביר את כל המרכיבים לסיר ולהוסיף מים עד כיסוי המרכיבים
- להביא לרתיחה ולהמשיך לבשל על אש נמוכה בסיר פתוח, 30 דקות בקירוב
הערות
- מומלץ לבשל את הדלעת ולאכול אותה על קליפתה
- להקפיד לשטוף היטב בסבון את קליפת הדלעת
- שילוב הצבעים של הקייל הירוק כהה ושל הדלעת הכתומה יוצר מראה יפה
|
+- הוסף תגובה חדשה | | תגובות:
| בטעינה... |
|
|
|
|
|