Functional-Nutrition.co.il תזונה פונקציונלית - מרק קייל ודלעת

          סמינר לקהל הרחב שוחר הבריאות      
  סמינר בריאות העצם   דיאטת סלק (סמינר)  דיאטת סלק למטפלים   סמינר לחיזוק מערכת החיסון           קורס למטפלים       סמינר לקהל הרחב
                                                                                                      

 

אכניצאה ואשולציה בגן המרכז לתזונה פונקציונלית




אכניצאה פורחת בגן הטיפולי

Google

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


דף הבית >> מתכונים >> מרקים >> מרק קייל ודלעת
 

מרק קייל –  Kale(כרוב עלים) עם דלעת

מרכיבים

  • 10 עלי קייל קצוצים
  • 1 ק"ג דלעת חתוכה באופן גס
  • 2-3 שיני שום קצוצות (אופציה)
  • רוטב סויה אמיתי או מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנה - מרק קייל ודלעת

  1. להעביר את כל המרכיבים לסיר ולהוסיף מים עד כיסוי המרכיבים
  2. להביא לרתיחה ולהמשיך לבשל על אש נמוכה בסיר פתוח, 30 דקות בקירוב

הערות

  • מומלץ לבשל את הדלעת ולאכול אותה על קליפתה
  • להקפיד לשטוף היטב בסבון את קליפת הדלעת
  • שילוב הצבעים של הקייל הירוק כהה ושל הדלעת הכתומה יוצר מראה יפה

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page
 
 



 





[Top]

תנאי שימוש דף הבית אודות תזונה פונקציונלית סיפורי מסע מאמרים מקצועיים כתבות צמחי מרפא מתכונים כתבו אלינו המרפאה - המרכז הטיפולי 
ניוזלטר תזונה פונקציונלית ונטורופתיה פורום מטפלים מקצועי דיאטת השעורה קורסים וסדנאות למטפלים ולקהל הרחב

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

© כל הזכויות שמורות functional-nutrition.co.il יוסי שבח ©
אין לעשות שימוש פומבי או מסחרי כלשהו בתכני האתר, כולל אך לא רק, העתקה, תקצור, שכפול, פרסום, הוצאה לאור, הכנסת שינויים, מכירה, הפצה או הצגה.
החומר המופיע באתר ניתן להורדה ולשימוש אישי בתנאי שישמרו זכויות היוצרים.

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

לייבסיטי - בניית אתרים