דף הבית >> כתבות ומתכונים >> מתכונים >> מתכוני ירקות >> סלטים >> סלט רשאד מתוק-חריף אגוזי | | |
סלט רשאד מתוק-חריף אגוזי
סלט זה יכול לשמש כארוחת ביניים או ארוחת ערב קלה. לחילופין יכול להשתלב כמנת סלט לצד מנה עיקרית כגון תבשיל אורז/גריסים/קינואה/כוסמת או/ו דג.
מאחר ולרשאד טעם חריף, אלו הרגישים לטעם חריף יכולים להפחית במחצית את כמות הרשאד.
מרכיבים
-
1 צרור רשאד קצוץ דק
-
1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק
-
4 תפוחים חתוכים לקוביות קטנות
-
2 חופני שקדים לא קלויים, גרוסים גס ובלתי אחיד (במכתש ועלי או במטחנת תבלינים)
-
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
-
לקצוץ דק את הרשאד והפטרוזיליה
-
לחתוך את התפוחים (על קליפתם) לקוביות
-
לגרוס את השקדים באופן גס ובלתי אחיד (במכתש ועלי או במטחנת תבלינים)
-
לערבב את כל המרכיבים ולאכול בהנאה
בתאבון
|
|
|
|
|
|
|
|