סמינר לקהל הרחב שוחר הבריאות      
  סמינר בריאות העצם   דיאטת סלק (סמינר)  דיאטת סלק למטפלים   סמינר לחיזוק מערכת החיסון           קורס למטפלים       סמינר לקהל הרחב
                                                                                                      

 

אכניצאה ואשולציה בגן המרכז לתזונה פונקציונלית




אכניצאה פורחת בגן הטיפולי

Google

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


דף הבית >> מתכונים >> מתכוני דגנים ודמויי דגנים >> תבשילי קינואה אדומה שחורה ולבנה

מתכוני קינואה

  תבשיל קינואה בשלושה צבעים
  תבשיל קינואה אדומה מהיר וקל להכנה
 

תבשיל קינואה בשלושה צבעים - קינואה אדומה, קינואה שחורה, קינואה לבנה

תבשיל קינואה בשלושה צבעים - קינואה אדומה, קינואה שחורה, קינואה לבנה

מה מיוחד בתבשיל צבעוני זה? קינואה מכילה את כל חומצות האמינו החיוניות ובכך מהווה חלבון מלא מן הצומח. בנוסף, זרעי קינואה שחורה וזרעי קינואה אדומה מכילים ריכוז גבוה של נוגדי חימצון.
 
מרכיבים - תבשיל קינואה

♦ 1/2 כוס קינואה לבנה
♦ 1/2 כוס קינואה אדומה
♦ 1/2 כוס קינואה שחורה
♦ 3 כוסות מים
♦ בצל גדול
♦ 3 כפות שמן זית
♦ 2 כפות צימוקים שחורים קטנים

אופן ההכנה - תבשיל קינואה
  1. מנקים וקוצצים את הבצל. 
  2. מוסיפים לסיר: קינואה לבנה, קינואה אדומה, קינואה שחורה, בצל קצוץ, שמן זית, צימוקים.
  3. מוסיפים את המים, מחממים על אש גבוהה ומביאים לרתיחה. 
  4. ממשיכים לבשל על אש נמוכה כ-15 דקות או עד שהנוזלים נספגו.

תבשיל קינואה  יכול להוות כתוספת לירקות מבושלים ומנת דג, טופו או קיטניות.

בתאבון
מתכוני קינואה

תבשיל קינואה אדומה - מהיר וקל להכנה

תבשיל קינואה אדומה

 
מרכיבים - תבשיל קינואה אדומה

♦ 1 כוס קינואה אדומה
♦ 2 בצלים קטנים קצוצים

♦ 1.5 כוסות מים
♦ 1.5 כפות שמן זית
♦ תבלינים: פלפל שחור, כמון, כורכום, זרעי כוסברה, מלח.

אופן ההכנה - תבשיל קינואה אדומה
  1. שמים בסיר קינואה ומים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר וממשיכים לבשל על אש נמוכה כ 15 דקות או עד שהנוזלים נספגו. חשוב שהסיר יהיה מכוסה היטב. לאחר הרתיחה ניתן להניח מגבת מתוחה מתחת למכסה הסיר על מנת להפחית את יציאת האדים.
  2. בזמן שהקינואה מתבשלת: מטגנים במחבת נפרדת בצל קצוץ עם שמן זית. מתבלים לפי הטעם בכמון, פלפל שחור, כורכום, זרעי כוסברה ומלח. 
  3. מוסיפים לקינואה המוכנה את תערובת הבצל והתבלינים ומערבבים היטב.

בתאבון
מתכוני קינואה


+ הוסף תגובה חדשה
תגובות: (צפה ב-  תגובות בעמוד זה)
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page
 
 



 





[Top]

תנאי שימוש דף הבית אודות תזונה פונקציונלית סיפורי מסע מאמרים מקצועיים כתבות צמחי מרפא מתכונים כתבו אלינו המרפאה - המרכז הטיפולי 
ניוזלטר תזונה פונקציונלית ונטורופתיה פורום מטפלים מקצועי דיאטת השעורה קורסים וסדנאות למטפלים ולקהל הרחב

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

© כל הזכויות שמורות functional-nutrition.co.il יוסי שבח ©
אין לעשות שימוש פומבי או מסחרי כלשהו בתכני האתר, כולל אך לא רק, העתקה, תקצור, שכפול, פרסום, הוצאה לאור, הכנסת שינויים, מכירה, הפצה או הצגה.
החומר המופיע באתר ניתן להורדה ולשימוש אישי בתנאי שישמרו זכויות היוצרים.

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

לייבסיטי - בניית אתרים