סמינר לקהל הרחב שוחר הבריאות      
  סמינר בריאות העצם   דיאטת סלק (סמינר)  דיאטת סלק למטפלים   סמינר לחיזוק מערכת החיסון           קורס למטפלים       סמינר לקהל הרחב
                                                                                                      

 

אכניצאה ואשולציה בגן המרכז לתזונה פונקציונלית




אכניצאה פורחת בגן הטיפולי

Google

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


דף הבית >> מתכונים >> מתכוני ירקות >> סלטים >> סלט נוגדי חימצון: סלק, עגבניות, ובצל
 
 

סלט נוגדי חימצון: סלק, עגבניות, ובצל

מרכיבים

ª   1 סלק אדום בינוני (כולל קליפתו) חתוך לרצועות דקות

ª   2 גזרים מגורדים

ª   10-15 עגבניות שרי או 2-3 עגבניות רגילות אדומות במיוחד חתוכות לחצאים

ª   2 יח' גדולות של פלפל אדום/כתום/סגול (מומלץ שילוב של כולם בסלט) חתוכים לרצועות

ª   ½-1 יח'בצל ירוק/אדום/צהוב/לבן בגודל קטן (מומלץ שילוב של כולם בסלט) חתוכים לרצועות

ª   ½ כוס פטרוזיליה קצוצה

תיבול

ª   5-10 אגוזי ברזיל גרוסים

ª   ½-1 כפית גרגירי קצח

ª   1-2 כפות חומץ בלסמי או מיץ לימון טרי

ª   1-2 כפיות נבט חיטה

אופן ההכנה

ª   לערבב את כל המרכיבים יחד ולהוסיף את התיבול

למתכוני ירקות נוספים לחצו כאן

למתכוני בריאות נוספים לחצו כאן


Go Back  Print  Send Page
 
 



 





[Top]

תנאי שימוש דף הבית אודות תזונה פונקציונלית סיפורי מסע מאמרים מקצועיים כתבות צמחי מרפא מתכונים כתבו אלינו המרפאה - המרכז הטיפולי 
ניוזלטר תזונה פונקציונלית ונטורופתיה פורום מטפלים מקצועי דיאטת השעורה קורסים וסדנאות למטפלים ולקהל הרחב

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

© כל הזכויות שמורות functional-nutrition.co.il יוסי שבח ©
אין לעשות שימוש פומבי או מסחרי כלשהו בתכני האתר, כולל אך לא רק, העתקה, תקצור, שכפול, פרסום, הוצאה לאור, הכנסת שינויים, מכירה, הפצה או הצגה.
החומר המופיע באתר ניתן להורדה ולשימוש אישי בתנאי שישמרו זכויות היוצרים.

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

לייבסיטי - בניית אתרים