אכניצאה פורחת בגן הטיפולי

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

אכניצאה ואשולציה בגן המרכז לתזונה פונקציונלית

דף הבית >> תזונה פונקציונלית >> מתכונים >> מתכוני ירקות >> ירקות - תבשילים >> תבשיל ממשפחת הסולניים: עגבניות, חצילים ופלפלים
 
 

תבשיל ממשפחת הסולניים: עגבניות, חצילים ופלפלים

מרכיבים

ª   5 עגבניות בגודל בינוני

ª   חציל בגודל בינוני

ª   2 פלפלים בגודל בינוני, בצבעים שונים (אדום, כתום, צהוב וסגול)

ª   2 כוסות בצל קצוץ

ª   2-3 שיני שום גדולות, קצוצות

ª   2 כפות שמן זית מכבישה קרה

ª   2-3 כפות מיסו לבן, או מלח לפי הטעם

ª   2 כפות רסק עגבניות 100% טבעי

ª   פלפל חריף לפי הטעם.

אופן ההכנה

ª   לטגן את הבצל והשום בשמן הזית עד השחמה קלה, להוסיף את שאר המרכיבים ולבשל על אש קטנה כחצי שעה. חשוב לערבב ולהפוך את התבשיל במהלך הבישול.

ª   תבשיל זה אפשר לאכול כתוספת לאורז, שעורה, קינואה, כוסמת וכו', או כ"ממרח" לכריך.

למתכוני ירקות נוספים לחצו כאן

למתכוני בריאות נוספים לחצו כאן


Go Back  Print  Send Page
 
 


 



[Top]

תנאי שימוש דף הבית אודות תזונה פונקציונלית סיפורי מסע מאמרים מקצועיים כתבות צמחי מרפא מתכונים כתבו אלינו המרפאה - המרכז הטיפולי 
ניוזלטר תזונה פונקציונלית ונטורופתיה פורום מטפלים מקצועי דיאטת השעורה קורסים וסדנאות למטפלים ולקהל הרחב

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

© כל הזכויות שמורות functional-nutrition.co.il יוסי שבח ©
אין לעשות שימוש פומבי או מסחרי כלשהו בתכני האתר, כולל אך לא רק, העתקה, תקצור, שכפול, פרסום, הוצאה לאור, הכנסת שינויים, מכירה, הפצה או הצגה.
החומר המופיע באתר ניתן להורדה ולשימוש אישי בתנאי שישמרו זכויות היוצרים.

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

לייבסיטי - בניית אתרים