דייסת שיבולת שועל
במתכון הזה נסביר איך להכין דייסת שיבולת שועל טעימה ביותר וגם בריאה. שיבולת השועל המשמשת להכנת דייסה מכונה גם פתיתי
במתכון הזה נסביר איך להכין דייסת שיבולת שועל טעימה ביותר וגם בריאה. שיבולת השועל המשמשת להכנת דייסה מכונה גם פתיתי
בשלושת העשורים האחרונים עוסקים בתחומי תזונה בריאה ונכונה, ומתמקדים בחקר ובשילוב בין תזונה מסורתית לבין תזונה מבוססת מדע. מפתחים סדנאות וקורסים ייחודיים בתחומי תזונה, מזון, דיאטה.
המרחב האינטרנטי משמש אותנו להעברת ידע תזונתי בצורה מיטבית וחווייתית, גם בלמידה סינכרונית וגם בלמידה אסינכרונית דרך מערכת הקורסים שלנו. באתר הזה ובמסגרת הסדנאות, הקורסים והכנסים, אנחנו שמחים מאוד לחלוק את הידע והניסיון שלנו, לשמירה על הבריאות ולשיפור איכות החיים.
הצטרפו ותוכלו להשתתף בהרצאות אונליין חדשות ומחדשות שלנו בחינם!!!
בנוסף, תהיו הראשונים לקבל עדכון במייל ו/או בווטסאפ/טלגרם/SMS
על מידע חדש ועדכני, טיפים יעילים והטבות מיוחדות ובלעדיות!
ההרשמה מיועדת גם לקהל הרחב וגם לקהל המקצועי!
המרכז לתזונה פונקציונלית פועל משנת 1993.
האתר מרכז ידע חשוב בתחומי תזונה נכונה, בריאה, מאוזנת ומבוססת מדע ומסורת, לרבות תזונה פונקציונלית, מזון פונקציונלי, דיאטה, מתכונים בריאים, תוספי תזונה, צמחי מרפא ותבלין.
התלמידים שלנו מתייחסים לאתר כסוג של אנציקלופדיה תזונתית וכמקור לקבלת תשובות מהימנות המבוססות על ניסיון רב שנים, לשאלות בנושאי תזונה.
© כל הזכויות שמורות ליוסי שבח לענת שבח ולמרכז לתזונה פונקציונלית
התכנים שבאתר ובעמודי הרשתות החברתיות שלנו, מיועדים לספק מידע בלבד ואינם מהווים הנחיה, המלצה או תחליף לאבחון וייעוץ מקצועי רפואי, תזונתי או טיפולי מכל סוג אחר.
אנא קראו את תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות | תקנון דיוור | הצהרת נגישות | מפת האתר