דף הבית >> כתבות ומתכונים >> מתכונים >> מתכוני ירקות >> ירקות - תבשילים >> תבשיל ממשפחת הסולניים: עגבניות, חצילים ופלפלים | | |
תבשיל ממשפחת הסולניים: עגבניות, חצילים ופלפלים
מרכיבים
ª 5 עגבניות בגודל בינוני
ª חציל בגודל בינוני
ª 2 פלפלים בגודל בינוני, בצבעים שונים (אדום, כתום, צהוב וסגול)
ª 2 כוסות בצל קצוץ
ª 2-3 שיני שום גדולות, קצוצות
ª 2 כפות שמן זית מכבישה קרה
ª 2-3 כפות מיסו לבן, או מלח לפי הטעם
ª 2 כפות רסק עגבניות 100% טבעי
ª פלפל חריף לפי הטעם.
אופן ההכנה
ª לטגן את הבצל והשום בשמן הזית עד השחמה קלה, להוסיף את שאר המרכיבים ולבשל על אש קטנה כחצי שעה. חשוב לערבב ולהפוך את התבשיל במהלך הבישול.
ª תבשיל זה אפשר לאכול כתוספת לאורז, שעורה, קינואה, כוסמת וכו', או כ"ממרח" לכריך.
למתכוני ירקות נוספים לחצו כאן
למתכוני בריאות נוספים לחצו כאן |
|
|
|
|
|