דף הבית >> כתבות ומתכונים >> מתכונים >> מרקים >> מרק בטטה | | |
מרק בטטה
מרק זה מכיל ריכוז גבוה של קרוטנואידים.
מרכיבים (3-4 מנות)
-
1 בצל
-
2 בטטות בגודל בינוני
-
2 שיני שום
-
4-5 כפות רוטב סויה או לפי הטעם
-
3 כפות שמן זית מכבישה קרה
-
1/4 כפית פלפל שחור, 1 כפית זרעי כוסברה
-
5 כוסות מים
אופן ההכנה
-
מנקים שוטפים וחותכים את הבצל והבטטה.
-
מוסיפים לסיר: בצל קצוץ, קוביות בטטה, שום כתוש, רוטב סויה ואת התבלינים.
-
מוסיפים לסיר את המים ומביאים לרתיחה.
-
ממשיכים לבשל על אש קטנה כ- 20 דקות, או עד שהבטטה מתרככת.
|
|
|
|
|
|