דף הבית >> כתבות ומתכונים >> מתכונים >> מרקים >> מרק סויה
 

 

מרק סויה

מרק עשיר בסידן ובפיטואסטרוגנים
מרכיבים
  • 150 גר' טופו חתוך לקוביות קטנות
  • 4 כפות מיסו לבן
  • ½ כוס בצל ירוק קצוץ
  • ½ כוס פטרוזיליה קצוצה
  • ¼ כוס כוסברה קצוצה
  • תבלינים לפי הטעם: פלפל שחור, ג'ינג'ר.
  • 4 כוסות מים רותחים
 
אופן ההכנה
  1. מנקים שוטפים וקוצצים את הפטרוזיליה הכוסברה והבצל.
  2. מערבבים את המיסו והמים בסיר על אש קטנה.
  3. מוסיפים את קוביות הטופו, הירקות הקצוצים והתבלינים ומביאים לרתיחה.
  4. ממשיכים לבשל כ – 10 דקות.