תזונה פונקציונלית - מרק קייל ודלעת
דף הבית
>>
כתבות ומתכונים
>>
מתכונים
>>
מרקים
>> מרק קייל ודלעת
מרק קייל ודלעת
מרק קייל – Kale(כרוב עלים) עם דלעת
מרכיבים
10 עלי קייל קצוצים
1 ק"ג דלעת חתוכה באופן גס
2-3 שיני שום קצוצות (אופציה)
רוטב סויה אמיתי או מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה - מרק קייל ודלעת
להעביר את כל המרכיבים לסיר ולהוסיף מים עד כיסוי המרכיבים
להביא לרתיחה ולהמשיך לבשל על אש נמוכה בסיר פתוח, 30 דקות בקירוב
הערות
מומלץ לבשל את הדלעת ולאכול אותה על קליפתה
להקפיד לשטוף היטב בסבון את קליפת הדלעת
שילוב הצבעים של הקייל הירוק כהה ושל הדלעת הכתומה יוצר מראה יפה
המאמר המקיף על קייל
מוזמנים להירשם לניוזלטר 'תזונה פונקציונלית' ולקבל את המאמר ישירות אליכם למייל...
(בניוזלטר הרביעי שישלח אליכם)
+
-
הוסף תגובה חדשה
תגובות:
בטעינה...