תזונה פונקציונלית - מרק קייל ודלעת
דף הבית >> כתבות ומתכונים >> מתכונים >> מרקים >> מרק קייל ודלעת
 

מרק קייל –  Kale(כרוב עלים) עם דלעת

מרכיבים

  • 10 עלי קייל קצוצים
  • 1 ק"ג דלעת חתוכה באופן גס
  • 2-3 שיני שום קצוצות (אופציה)
  • רוטב סויה אמיתי או מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנה - מרק קייל ודלעת

  1. להעביר את כל המרכיבים לסיר ולהוסיף מים עד כיסוי המרכיבים
  2. להביא לרתיחה ולהמשיך לבשל על אש נמוכה בסיר פתוח, 30 דקות בקירוב

הערות

  • מומלץ לבשל את הדלעת ולאכול אותה על קליפתה
  • להקפיד לשטוף היטב בסבון את קליפת הדלעת
  • שילוב הצבעים של הקייל הירוק כהה ושל הדלעת הכתומה יוצר מראה יפה

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...