אופן הכנה העיסה - קציצות דגים אווריריות
- ללוש היטב בקערה את כל המרכיבים
- את מי ההשריה של פטריות הפורצ'יני להוסיף בהדרגה עד שנוצרת עיסה אחידה. במתכון ללא פורצ'יני, להוסיף 2/3 מים
- לכסות ולאחסן במקרר כשעה (אם אין זמן, אפשר לוותר על האחסון במקרר)
- להוציא את העיסה מהמקרר
- מהעיסה לעצב קציצות בגודל הרצוי
- לטגן במחבת במעט שמן זית או לאפות בתנור
הערות
לאחר טיגון או אפיית הקציצות, ניתן להעביר אותן לבישול ברוטב או לאכול אותן כפי שהן.
להקפיד על
שמן זית כתית מעולה בעל אחוז חומציות נמוך.