דף הבית >> כתבות ומתכונים >> סיפורי מסעות קולינריים
סיפורי מסעות קולינריים          
 

 

סיפורי מסעות קולינריים

ברוכים הבאים למדור סיפורי מסעות קולינאריים ב'תזונה פונקציונלית'.
במדור זה תקראו כתבות מעניינות חובקות עולם ועל התזונה בארצות השונות אליהן הגענו במסענו.

פרובאנס - דרום צרפת
לפני כ 10000 שנה תקופת המהפכה החקלאית, אזור פרובנאס היה לאחד המקומות בהן החלה ההתיישבות הראשונה של קבוצות באזורי קבע. הנסיעה לדרום צרפת הייתה מרתקת וכללה איסוף מידע חשוב, מעניין ומלמד כהכנה לכנס 2013.

לחץ כאן לפרטים נוספים

פסטיבל המנגו בהודו
כמה זנים של מנגו קיימים בהודו? אילו מוצרים מכינים ממנגו? על כל זאת ועוד, מחוויות פסטיבל המנגו בהודו

לחץ כאן לפרטים נוספים

הפיל, הג'אמום וחולה הסוכרת
פרי מיוחד אשר נתקלנו בו בעת הטיול בתת היבשת הודו. הפרי ידוע בהשפעתו המטיבה במצבי סוכרת. ברפואת הצמחים, משמשים זרעי הפרי כמקור להכנת מיצויים שונים לטיפול בסוכרת.

לחץ כאן לפרטים נוספים

טיפים למטייל בהשראת הנטורופתיה והתזונה הפונקציונלית
הקדימו תרופה למכה ולימדו כיצד להכין תיק עזרה ראשונה אלטרנטיבי לקראת היציאה לטיול הבא

לחץ כאן לפרטים נוספים

פלפל הנזירים ועץ המריחואנה – סיור באצבע הגליל
על החצב שבישר את בוא הסתיו ועל חטיף טבעי שצמח לאורך מסלול הטיול באצבע הגליל

לחץ כאן לפרטים נוספים

שמורת טבע נחל עיון (התנור)
צמחי המרפא והמפלים שלאורך מסלול שמורת טבע עיון

לחץ כאן לפרטים נוספים

העז השחורה מדרמקוט

לחץ כאן לפרטים נוספים
העז השחורה מדרמקוט