דף הבית >> כתבות ומתכונים >> מתכונים >> מתכוני שייק פירות וירקות >> שייק עלי גפן צעירים

שייק עלי גפן

השימוש העיקרי בגפן הוא בפריה הענב ובמוצריו,
הן כפרי מאכל והן כמקור להכנת משקאות כמו מיץ ענבים (תירוש) ויין.

שימוש נוסף נעשה בעלי גפן המשמשים מעטפת להכנת ממולאים.

רכיבי שייק עלי גפן

  • מס' עלי גפן צעירים מאוד ורכים
  • 2 בננות בשלות ומתוקות
  • 4 מלפפונים בגודל בינוני
  • 2 כפות זרעי צ'יאה טחונים
  • 4 כפות שיבולת שועל כהה
  • 2 כוסות מים
  • תמרים לפי הטעם האישי (אופציה, למי שהטעם לא מתוק דיו)

אופן הכנת השייק

להעביר את כל הרכיבים לבלנדר ולעבד לשייק.

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...