דף הבית >> כתבות ומתכונים >> מתכונים >> מתכוני קטניות >> תבשיל שעועית אדומה
 
 

תבשיל שעועית אדומה


מרכיבים
  1. 500 גרם שעועית אדומה
  2. 2 בצלים בינוניים
  3. 4-5 שיני שום
  4.  5 כפות רוטב סויה
  5. 3 כפיות כמון
  6. 1/2 כפית כורכום
  7. 1/2 כפית פלפל שחור
  8. 1/4 כפית צ'ילי גרוס
  9. 5 כוסות מים

אופן ההכנה
  1. משרים את הקיטניות במים למשך 12-24 שעות.
    (ראו הסבר להכנת הקטניות לפני הבישול).
  2. קוצצים 2 בצלים ומזהיבים בסיר עם 3 כפות שמן זית, על אש בינונית.
  3. קוצצים 4-5 שיני שום ומוסיפים לסיר.
  4. מוסיפים את התבלינים: כמון, כורכום, פלפל שחור וצ'ילי גרוס.
  5. מוסיפים את פולי השעועית, 5 כוסות מים רותחים ו-5 כפות רוטב סויה.
  6. מבשלים על אש נמוכה למשך שעה וחצי.
בתאבון








 




תבשיל שעועית אדומה

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות: (צפה ב-  תגובות בעמוד זה)
Loading בטעינה...
+ שלח משוב