תבשיל שעורה צבעוני:
גריסים כרוב סגול ופלפל אדום
מה מיוחד בתבשיל צבעוני זה?
מרכיבים - תבשיל שעורה
-
2 כוסות שעורה (גריסים)
-
1 כרוב סגול קטן
-
1 בצל לבן בינוני
-
4 פלפלים אדומים קטנים
-
3 כפות שמן זית
-
2-3 כפות רוטב סויה
-
1/4 כפית פלפל שחור
-
4-5 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה - תבשיל שעורה
-
מנקים וקוצצים בצל לבן, כרוב סגול ופלפלים אדומים.
-
מזהיבים קלות את הבצל עם שמן זית.
מוסיפים לסיר את שאר הירקות - הכרוב הסגול והפלפלים האדומים.
מערבבים את כל הירקות וממשיכים לחמם 2-3 דקות.
-
מוסיפים את המים ואת הגריסים, מחממים על אש גבוהה ומביאים לרתיחה.
-
ממשיכים לבשל על אש נמוכה כ-15 דקות או עד שהנוזלים נספגו.
תבשיל שעורה יכול להוות תוספת נפלאה לצד ירקות מבושלים
ומנת דג, טופו או קיטניות.
בתאבון