דף הבית >> כתבות ומתכונים >> מתכונים >> מתכוני דגנים ודמויי דגנים >> מתכוני שעורה >> תבשיל שעורה צבעוני
 
 

תבשיל שעורה צבעוני:
גריסים כרוב סגול ופלפל אדום

מה מיוחד בתבשיל צבעוני זה? 

מרכיבים - תבשיל שעורה
  •  2 כוסות שעורה (גריסים)
  • 1 כרוב סגול קטן
  • 1 בצל לבן בינוני
  • 4 פלפלים אדומים קטנים
  • 3 כפות שמן זית
  • 2-3 כפות רוטב סויה
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 4-5 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה - תבשיל שעורה
  1. מנקים וקוצצים בצל לבן, כרוב סגול ופלפלים אדומים.
  2. מזהיבים קלות את הבצל עם שמן זית.
    מוסיפים לסיר את שאר הירקות - הכרוב הסגול והפלפלים האדומים.
    מערבבים את כל הירקות וממשיכים לחמם 2-3 דקות.
  3. מוסיפים את המים ואת הגריסים, מחממים על אש גבוהה ומביאים לרתיחה. 
  4. ממשיכים לבשל על אש נמוכה כ-15 דקות או עד שהנוזלים נספגו.

תבשיל שעורה יכול להוות תוספת נפלאה לצד ירקות מבושלים
ומנת דג, טופו או קיטניות.

בתאבון

 

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות: (צפה ב-  תגובות בעמוד זה)
Loading בטעינה...
+ שלח משוב