דף הבית >> כתבות ומתכונים >> מתכונים >> מתכוני דגים >> תבשיל דג פילה מרלוזה (בקלה)

 תבשיל דג פילה מרלוזה (בקלה)

תבשיל פילה מרלוזה (בקלה)


דג פילה מרלוזה (פילה בקלה) הינו דג דל שומן המכיל אומגה-3

מרכיבים
  • 7-6 נתחי פילה מרלוזה (פילה בקלה) בגודל בינוני
    חתוכים לרצועות עבות
  • 4-3 בצלים בגודל בינוני קצוצים
  • 2-3 שיני שום גדולות קצוצות
  • כוס פטרוזיליה קצוצה
  • כוס כוסברה קצוצה
  • 3-4 כפות שמן זית
  • 4-5 כפות רוטב סויה
  • תבלינים: 1/4 כפית פלפל שחור, 1/4 כפית כורכום,
    1/4 כפית פלפלת אדומה חריפה גרוסה
אופן ההכנה
  1. להזהיב את הבצל עם שמן הזית בסיר הבישול.
  2. להוסיף את השום ואת התבלינים ולערבב עם הבצל.
  3. להוסיף את נתחי פילה מרלוזה, להוסיף מים עד כיסוי הדג  ולהוסיף את רוטב הסויה.
  4. לאחר רתיחה על אש גבוהה להמשיך לבשל כ- 15 דקות על אש בינונית.
  5. 2-3 דקות לפני סיום הבישול להוסיף את הכוסברה והפטרוזיליה.
הערה: דג פילה הינו דג שהוצאה ממנו האדרה.
עדיין, יש לשים לב שעשויות להיות עצמות קטנות, אותן ניתן להוציא בזמן האכילה.

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות: (צפה ב-  תגובות בעמוד זה)
Loading בטעינה...